Mures Airsoft Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Asociatia Club Sportiv Mures Airsoft Team

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Spartan Wars

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Spartan Wars - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spartan Wars   Spartan Wars - Pagina 2 EmptySam 20 Iul 2013, 12:29 am

Inscrierile s-au finalizat, la fel si lucrarile de amenajare ale terenului - pana acum am muncit 3 oameni timp de 27 de zile, suntem franti de oboseala dar fericiti ca am facut ceva in plus fata de anii trecuti, sper sa va placa si voua.

As vrea sa va readuc in vedere cateva lucruri chiar si cu riscul de a parea un bosorog pisalog:
- LUATI-VA APA CU VOI !! Minim recomandat un bax de jucator. Chiar daca va punem si noi la dispozitie apa in bazele de joc, vor exista sincope in alimentare (va exista o singura persoana cu o caruta care va realimenta toate bazele cu apa - mai intai strange sticlele goale de peste tot, apoi le umple apoi le duce din nou in fiecare baza).
- Noaptea este frig, luati-va haine groase si sac de dormit
- Noaptea si dimineata este foarte multa roua, daca nu aveti bocanci impermeabili, o sa va udati rau de tot la picioare, puteti sa va impermeabilizati bocancii de piele cu metoda Nikky, testata acum de mine (nu m-am udat la picioare nici macar cand am stat cu bocancii sub apa Very Happy ): luati o cutie de ceara de ghete (din aceea cum era pe vremuri - cea mai ieftina wil do), cumparati o cantitate (volumetrica) similara de ceara de albine (eu am luat din piata de la cele care vand miere de albine - aveau si lumanari facute din ceara de la albine), puneti ceara intr-o cutie de coinserve/bere/etc. si bagati-o intr-un vas cu apa care e pe foc, dupa ce se topeste ceara, aruncati inauntru si ceara de ghete si amestecati pana se omogenizeaza amestecul; ca sa il folositi, bagati-l iar intr-un vas cu apa pe foc pana se topeste, aplicati cu o carpa pe bocanci, lustruiti bocancii. 10x Nikky !!
- Este posibil sa ploua, sa aveti cu voi pelerine de ploaie sau ceva care sa va protejeze
- Luati-va corturi impermeabile sau ceva (un plastic) cu care sa le protejati impotriva ploii sau pt. roua de pe timpul noptii
- Luati-va spray de insecte, ciupesc tantarii si capusele si nu e placut
- Luati-va acumulatori de rezerva, chiar daca va exista curent in zonele de campare OFF GAME, accesul va fi totusi limitat

Mai sunt de rezolvat cateva mici probleme la unii jucatori, insa restul ar trebui sa va regasiti in lista de mai jos - va rog verificati cu atentie si daca nu va regasiti in lista si ati efectuat plata la timp, va rog trimiteti un email pe adresa spartan.wars(at)yahoo(dot)com

LISTA FINALA JUCATORI INSCRISI:

ASPIS:
ACT - herbaholic
ACT - ghostTM
ACT - Alinu
ACT - Buza
ACT - Stefan
ACT - Bit
ACT - SEB
ACT - Misi
ACT - Anubis
ACT - S.E.B.A
ACT - genu69
ACT - Ciocanelu
ACT - Sebi
ACT - xDan
ACT - sharpE
ACT - GG
ACT - Quback
ACT - Ciobi
ACT - Kix
ACT - PAnK
ACT - Deceneu
ACT - Leitmotif
ACT - Mitzarul
ACT - Police
ACT - Eidren
ACT - Stress
ACT - Menkauers
Airsoftgb - Eutu26
ATU - Marux
ATU - Hypo
ATU - Bessstia /The BEASSST
ATU - Alexxis
ATU - MiTCH
ATU - NISE
Core - Ave
Core - Adilie
Core - Voodoo
Core - MaddoX
CSA. Acvila - tarmoz
D.A.T. - Nick_70
Falcons - Sebas
Falcons - MIKKY
Falcons - TRIFOI
Falcons - Shak
Falcons - Fox
Falcons - Bruma
Falcons - Cosmin
Falcons - Nashu
Falcons - Price
Falcons - Alex Lakotiti
Falcons - Sile
Falcons - Ovidel
Falcons - Dan
Falcons - Iozsi
Falcons - GRANADA
Falcons - Grim
Falcons - Bakku'
Falcons - Cosmin
Falcons - M!M
Falcons - Sergiu
HAT - Bogdan
Independent - alexcclsi
Independent - pretonius
Independent - DIA
Independent - toncian
Independent - Zegrean
Independent - Lupascu
Lupii Din Carpati - Biluta
Lupii Din Carpati - Don Calogero
Lupii Din Carpati - Danescu
Lynx Club Cluj - Reparatorul
LvL - Gabone
Rangers - Zouzou
Rangers - Just
Rangers - Ceribros
Rangers - Mad
Rangers - bMtL
Renedages Cluj - Ninja
Renedages Cluj - Celios
Renedages Cluj - mosu
Renedages Cluj - Lego
Renedages Cluj - walther
Renedages Cluj - Sanda
Renedages Cluj - Joker
Renedages Cluj - Sergiu
Renedages Cluj - Grego
Renedages Cluj - Vali
Renedages Cluj - RASA
Renegades Cluj - Neamtu
Unit6 - Wizzman
WTF - Gibbons
WTF - Sasha
WTF - Artisu
WTF - Vampiru
WTF - Dozz
WTF - SMC
WTF - Orson

SHADOWS:
ACP - Reeed
ACP - Taz
ACP - Piulitzul
ACP - Boghe
ACP - Mervei
B.S.R - andrey
B.S.R - Poneiul
B.S.R - Marin
B.S.R - Coco
B.S.R - Snakus
B.S.R - Bogdan
B.S.R - Diver
B.S.R - immune
B.S.R - pimp
B.S.R - poko
B.S.R - Lexus
B.S.R - mISHU
B.S.R - Marcu
B.S.R - Tupy
B.S.R - Maioru
B.S.R - Bubu
B.S.R - Rezervat
B.S.R - Rezervat
B.S.R - Dan Valahul
B.S.R. - Sf. SIsoe
Crosshair - Olfs
Draconis - Mytzu
Draconis - Dandare
Draconis - r0akrul
Draconis - Tosh (ex. Prospatura)
Fat Bastards - BGD
Fat Bastards - Ray
Fat Bastards - CZR
Fat Bastards - Coiotul
Galati - Aragon
Hazzardsoft - jancsika
Hazzardsoft - Tanker
Hazzardsoft - One
Hazzardsoft - Generalis
Hazzardsoft - Dioda
Hazzardsoft - Chris
Hazzardsoft - Covboj
Hazzardsoft - Neo
Hazzardsoft - Skull
Hazzardsoft - Xelet
Hazzardsoft - Angel
Hazzardsoft - TZSÓ
Hazzardsoft - Mikrobi
Hazzardsoft - U.Misi
Hazzardsoft - Swat
Hazzardsoft - Golyófogó
Hazzardsoft - Bobi
Hazzardsoft - Hegylakó
Hazzardsoft - Koppány
Hazzardsoft - Rudi Caparzo
Hazzardsoft - FOTOGRAF
Hazzardsoft - Zero
Independent - gotcha
Independent - gaby63
Independent - Hyper
Independent - Constantin
Independent - Placebo
Independent - Baxter
Meerkats - Ciocanu'
Meerkats - Xtreme
Meerkats - The Fucker
Meerkats - Lara
Meerkats - Tarry
SAF Oradea - Claudiu M9
SAF Oradea - zalan
SAF Oradea - Akaght
Sektion 9 - Zombie
Sektion 9 - Ruairi
Sektion 9 - Vympel
Sektion 9 - Adso
Shadow Brigade - Scurtu
Shadow Brigade - Tealc
Shadow Brigade - TJ
Shadow Brigade - Pain
Shadow Brigade - Konektor
Warthog's Airsoft Team - Rrazak
Warthog's Airsoft Team - Ede
Warthog's Airsoft Team - Dani
Warthog's Airsoft Team - Oni
Warthog's Airsoft Team - Dumi
Warthog's Airsoft Team - Eddie
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Spartan Wars   Spartan Wars - Pagina 2 EmptyMar 30 Iul 2013, 3:22 pm

! ATENTIE !

Am rugamintea catre toti jucatorii inscrisi la event, care sunt in masura (au cunostintele necesare) sa ofere primul ajutor in cazul unei accidentari, sa ne transmita acest lucru pe adresa spartan.wars(at)yahoo(dot)com
Incercam sa facem o lista cu toate persoanele ce pot oferi primul ajutor in caz de accidentare, lista care va sta la organizatori si la liderii de factiune, astfel incat sa putem actiona rapid si eficient in cazul accidentarii unui jucator pe perioada evenimentului.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Spartan Wars   Spartan Wars - Pagina 2 EmptySam 03 Aug 2013, 12:31 am

Buncarele pot fi aruncate in aer cu incarcaturi de C4 sau Dinamita. Incarcaturile explosive NU vor fi puse la dispozitie de catre organizatori, jucatorii trebuind sa isi manufactureze singuri aceste dispozitive explozive, respectand urmatoarele indicatii:

- dispozitivul exploziv trebuie sa fie compus MINIM din: incarcatura exploziva (C4 sau batoane de dinamita), dispozitiv electronic sau ceas mecanic de activare, cabluri electrice
- incarcatura exploziva trebuie sa aibe urmatoarele dimensiuni minime (si pt. C4 si pt. TNT): 15cm x 5cm x 5cm
- peste incarcatura exploziva trebuie sa fie aplicat declansatorul electronic sau mecanic
- intre incarcatura si declansator trebuie sa plece minim 2 cabluri electrice

Mod de intrebuintare:
- Dispozitivul exploiv trebuie ascuns in buncarul in care se doreste a fi detonat (daca este gasit de inamic, poate fi inlaturat)
- Dispozitivul poate fi detonat prin telecomanda de la distanta sau la o anumita ora (daca are ceas mecanic, se detoneaza la o anumita ora, daca are dispozitiv electronic, se detoneaza remote sau la o anumita ora – la alegerea utilizatorului)
- Se anunta un arbitru despre locatia EXACTA a explozibilului si despre intentia de a-l detona fie la o anumita ora fie prin telecomanda
- Arbitrul se va deplasa in zona cu buncarul si fie intra in buncar la ora la care trebuie detonat fie intra atunci cand primeste pe telefon sau radio confirmarea ca va fi detonat prin telecomanda in urmatoarele secunde, cauta explozibilul si daca il gaseste in locatia in care a fost ascuns, declara pe toti cei din interiorul buncarului ca fiind morti

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Spartan Wars   Spartan Wars - Pagina 2 EmptySam 10 Aug 2013, 11:21 am

Maine (duminica) echipa organizatorica pleaca spre Bradulet pentru a face ultimile pregatiri, ca atare va las un ultim mesaj inainte de a ne intalni la Airsoft Park, va rog CITITI-L CU ATENTIE, ESTE FOARTE IMPORTANT !

START/STOP JOC:
- check-inul va avea loc miercuri 14 august intre orele 11:00 - 19:00
- check-inul se va face in doua locatii, una pentru ASPIS in Sat Vacanta Bradulet si una pentru SHADOWS in Camping Zone #2. Aveti mai jos o schita in care se vede cum se poate ajunge la fiecare din locatii.
- briefingul va avea loc la ora 20:00, ca atare dupa ora 19:00 nu va mai avea cine sa faca check-in, va rog sa veniti in timp util, deoarece fara check-in nu puteti intra pe terenul de joc.
- briefingul se va face in 2 locatii: Sat Vacanta Bradulet pt. ASPIS si Camping Zone #2 pt. SHADOWS
- jocul va incepe joi dimineata la ora 06:30; ambele echipe vor pleca din HQ-urile lor (Bazele #1 si #5), unde va trebui sa fie inaltat un steag in turn.
- jocul va fi oprit sambata seara la ora 16:00
- sayonara party va avea loc sambata seara incepand cu ora 20:00 in Sat Vacanta Bradulet
- ceremonia de acordare a medaliilor va avea loc in Sat Vacanta Bradulet, dupa ce toata lumea a fost servita cu mancare si bautura la Sayonara Party

PROCEDURA CHECK-IN:
- control buletin
- control echipament obligatoriu (uniforma, protectie ochi, carpa mortului)
- control cronograf replica si punerea culorii corespunzatoare pe ea
- completat legitimatie cu datele jucatorului
- completat declaratie de participare pe proprie raspundere
- primit dosar ce contine: harta, procedura in caz de accidentare, regulament, legitimatie, bon de masa

Este recomandat ca inainte sa ajungeti la Bradulet, sa il contactati pe Adilie care se va ocupa de Check-In ASPIS si de Punctul de Ghidare de la iesirea de pe sosea, pe nrul de telefon: 0721.275.554

Indicatii pt. cum se ajunge in zonele de Check-In:
- pt. cei ce doresc sa ajunga la check-in ASPIS, iesiti de pe sosea in dreptul Punctului de Ghidare si mergeti spre Sat Vacanta Bradulet
- pt. cei ce doresc sa ajunga la check-in SHADOWS prin Punctul de Ghidare, iesiti de pe sosea in dreptul Punctului de Ghidare, faceti dreapta SI AVETI FOARTE MARE GRIJA la un mic podulet de beton, care este ingust si in partea de Sud are o trecere mai abrupta (daca mergeti cu bagare de seama, nu este problema)
- pt. cei ce doresc sa ajunga la check-in SHADOWS pe scurtatura, imediat dupa pod faceti dreapta cca 180 de grade, la intersectie mai faceti o data la dreapta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Spartan Wars   Spartan Wars - Pagina 2 EmptyMar 20 Aug 2013, 11:16 am

Le multumesc tuturor celor care au luat parte la acest eveniment.
Le multumesc deasemenea tuturor celor care au dat o mana de ajutor in organizarea acestui eveniment si imi cer de pe acum scuze daca cumva am uitat sa mentionez pe cineva (cine ma cunoaste stie ca sunt senil :] ):
- Nikky (u da shit man !)
- AirsoftMechanix (alecu)
- Tov Colonel (Letal.ro)
- nick70 (ovidiu)
- adilie (impreuna cu cei de la check-in ASPIS)
- crazy bullet
- bogdan (Pitesti)
- tosh
- roakeru

Voi face o analiza la ceea ce s-a intamplat, din punctul de vedere al organizatorilor:
Am decis in mod intentionat ca acest prim event din seria Spartan Wars sa nu aibe o poveste in spate ci sa se concetreze pe niste obiective clare, dand mana libera in totalitate comandantilor sa isi faca strategiile si sa isi implementeze tacticile, fara interventia din exterior a organizatorilor.
In prima zi de joc fiecare factiune a avut o abordare diferita in ceea ce priveste strategia aplicata, insa in final s-a ajuns la un choke point intre Baza #2 si #3, lasand doar putine trupe disponibile de ambele parti pentru a indeplini sarcini mai aparte. De ambele parti am observat o focusare pe obiectivele jocului si o determinare de a lupta, ce ne-a surprins, ba chiar stiind ca pe timpul noptii va ploua si evaluand starea de oboseala a trupelor ca fiind aproape maxima, am intrebat liderii ambelor factiuni daca doresc sa faca un armistitiu pe timp de noapte, urmand sa reia jocul a doua zi dimineata la ora 6, raspunsul a fost un ctegoric "NU", ceea ce ne-a bucurat.
Deoarece se anuntase ploaie pe timp de noapte, o parte din jucatorii ambelor factiuni, si-au facut bagajele seara si au plecat spre casa.
In jurul orei 21:30 cand s-a lasat intunericul, una din factiuni s-a retras in HQ pentru odihna, iar cealalta a inceput ocuparea terenului ramas liber. In jurul orei 23:00 a inceput o ploaie torentiala care a tinut pana a doua zi in jurul orei 9. Pe parcursul noptii, cca 30 de oameni de la Shadows au stat in teren indiferent de conditiile meteo, fie pazind obiective (HQ, Baza 3, Stana, Baza 2) fie patruland intre HQ (Baza 5), Baza 3, Baza 2, Stana, HQ. La ora 7 dimineata cand au revenit in zona de campare uzi fleasca si obositi, corturile lor erau inundate de apa, iar bagajele (hainele) din cort erau deasemenea ude, ca atare Comandantul factiunii m-a rugat sa iau legatura cu cealalta echipa pentru a-i intreba daca sunt de acord cu un armistitiu pana cand se opreste ploaia si avand in vedere ca situatia nu era roz nici la cealalta factiune, s-a acceptat aceasta cerere. La oprirea ploii cei din Shadows au cerut reluarea jocului insa de la Aspis nu s-a comunicat ca au nevoie de cateva ore in plus deoarece terenul este impracticabil si cativa oameni aproape s-au accidentat incercad sa ajunga din HQ (Baza 1) in Baza 2.
O parte din jucatori au inceput sa isi impacheteze lucurile si m-au anuntat ca vor pleca acasa deoarece sunt uzi, nu au lucruri de schimb si se anunta in continuare ploaie torentiala pe toate siteurile meteo. I-am rugat sa mai astepte cateva ore deoarece daca iese soarele 2-3 ore, terenul va deveni practicabil, lucrurile si corturile se vor usca si putem continua, insa hotararea fusese deja luata de multi dintre jucatori si nu aveam cum sa ii condamn avand in vedere prin ce trecusera si ce era in continuare prognozat.
Mi s-a cerut sa dau STOP JOC, insa am explicat ca nu pot face acest lucru atata timp cat exista macar un jucator in fiecare tabara care doreste sa continue lupta, avand in vedere modul in care a fost anuntat acest event.
Cca 2 ore mai tarziu, peste 2/3 din jucatorii ramasi in tabara Shadows m-au anuntat ca nici ei nu vor mai ramane si m-au rugat daca se poate sa se tina Sayonara Party in ziua respectiva inainte sa plece acasa – am luat legatura cu cei de la Aspis care mi-au comunicat ca si la ei mare parte din jucatori ar vrea sa plece acasa si ca este o idee buna sa tinem Sayonara Party in ziua respectiva, ceea ce am si facut. Chiar inainte de a termina de servi masa la Sayonara Party, mai ramasesera foarte putini oameni carora sa le facem ceremonia de medaliere si un scurt debrief.
Seara dupa Sayonara Party am fost intrebat de ce am dat Stop Joc si am explicat ca nici un moment nu s-a dat Stop Joc, desi mi s-a cerut expres acest lucru am refuzat si ca in continuare este valabil armistitiul stabilit intre liderii celor doua factiuni, ca atare s-a stabilit ca a doua zi la ora 09:30 sa se reia jocul, ceea ce s-a si intamplat, jocul s-a reluat cu 28 de oameni, echipa Shadows pierzand in mod oficial jocul in momentul in care toti jucatorii sai erau morti si nu mai aveau nici un punct de respawn.

Cu siguranta nu a iesit evenimentul pe care ni l-am dorit noi in primul rand ca organizatori. Dupa 24 de zile de sapat si construit buncare, de amenajat terenul, dupa multe alte zile petrecute pe parte de organizare inafara amenajarilor din teren, tot ce ne doream era sa vedem jucatori multumiti sau cat de cat multumiti, care nu considera ca au batut drumul degeaba pana acolo.

Am vazut cateva lucruri extraordinare la acest eveniment, lucruri care m-au determinat sa trec peste imensa deceptie ce m-a cuprins cand a inceput lumea sa plece acasa si sa continui seria Spartan Wars. Am vazut oameni care desi nu au avut la dispozitie o povestioara care sa dea culoare eventului, s-au focusat 100% pe ce inseamna acele obiective si cum pot folosi tot ce au la dispozitie pentru a-si indeplini obiectivele; am vazut un squad de jucatori foarte pestriti care abia atunci pe teren s-au cunoscut intre ei si cu toate acestea au mers km intregi fara sa traga o bila, flancand liniile adverse doar pentru a ajunge la obiectiv, pe tot acest timp nici unul dintre ei nu a strambat din nas ca e mult de mers ca nu trag bile sau ca sunt obositi si vor sa se odihneasca; am vazut oameni care desi afara era noapte si furtuna, drumul care trece intre Camping 2 si Baza 3 transformandu-se intr-un rau, cerul fiind luminat de fulgere, au inteles sa faca de paza la obiective, chiar daca trebuiau sa stea in apa si noroi pana la genunchi sau afara in ploaie cu pelerina pe ei, oameni care in aceleasi conditii meteo au patrulat un teren in care se aflau pentru prima oara – te pierzi usor ziua, imaginati-va pt. cineva care e prima oara acolo si patruleaza noaptea intre bazele 5, 3, 2, 4, 5 in timp ce mai e si furtuna; am vazut oameni cuprinsi de o determinare debordanta care au refuzat sa paraseasca terenul de joc pana cand s-a dat oficial STOP JOC – jos palaria baieti ! Am vazut cu ochii mei lucruri pe care pana acum doar le auzisem in povestile celor ce au mers la Berget si am realizat ca indiferent cat de mult efort pun eu in amenajari sau organizare, intr-un final succesul eventului este asigurat de astfel de jucatori si nu de organizatori.
Evident ca exista si exceptii, gen jucatori care inca de la briefieng au spus ca dupa cateva ore ei vor pleca acasa, apoi au nesocotit in mod voit ordinele comandantilor abandonand misiunea ce li s-a dat si facand altceva, apoi dupa cateva ore de la start joc plecand intradevar acasa; sau jucatori un pic prea nervosi care sareau la harta una- doua; jucatori care ar fi vrut sa joace un fel de speedball sau jucatori care de fapt nu doreau sa fie cu adevarat la acel eveniment, insa aceste tipuri de jucatori a fost in minoritate.

Cu siguranta avem de invatat din greselile noastre ca organizatori si sper sa ajungem sa punem cu adevarat in valoare determinarea si focusarea jucatorilor care doresc sa participe la astfel de eventuri, pentru a obtine un joc de calitate maxima pentru cei ce gusta genul.

LOST & FOUND:
Rog pe toti cei ce au gasit obiecte pierdute in teren sa posteze in threadul acesta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spartan Wars   Spartan Wars - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Spartan Wars
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Spartan Wars II - Battle For Pinovia
» Spartan Wars 3 - "Rise Or Fall"
» DACIAN WARS - Deva 6 aprilie 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mures Airsoft Team :: Airsoft Mures :: Evenimente-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente