| Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
The Fucker Meerkats Team
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 51 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Sam 01 Oct 2011, 5:42 pm | |
| Am discutat cu Crazy.Bullet de CSABv, si a ramas sa va invit eu in numele lor, cunoscandu-va mai bine... Asa ca daca sunt amatori, treceti-va aici, incercam sa ne strangem si noi cativa! Jocul este pe 2 zile, sambata si duminica, daca o sa participe, Meerkats vor merge sambata 8 octombrie. - Crazy.Bullet a scris:
- Din seria evenimentelor private, Clubul Sportiv de Airsoft Brasov organizeaza TSW 2. Invitatiile la event vor fi trimise pana in data de 28 septembrie 2011 team leader-ilor de cluburi/echipe airsoft din Romania. Evenimentul este din ciclul "friendly game" si CSABv doreste ca echipele invitate sa se simta bine impreuna si jocul sa curga "uns" ca si primul event organizat in acelasi stil. Aceste fiind spuse, va invit si va prezint:
Revin cu scenariul si regulament. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Sam 01 Oct 2011, 6:06 pm | |
| super tare frate incep si romanii ceva calumea:D.....respecte FUCKER |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Sam 01 Oct 2011, 6:37 pm | |
| reguli, scenariu, orar de joc, participanti? nu gesesc ni la ei pe forum nici la meerkats |
|
| |
The Fucker Meerkats Team
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 51 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Sam 01 Oct 2011, 6:46 pm | |
| O sa le comunice zilele astea...
La noi pe forum gasiti si harta unde se va disputa jocul...
Dupa lupta ce s-a dus inauntrul petrolierului se pare ca Nato Task Force au esuat deoarece un pirat somalez a reusit sa detoneze o parte din nava, aceasta incepand sa se scufunde.
Interesul mare in ceea ce priveste petrolierul nu avea legatura nici cu vasul in sine nici cu ostatecii de pe el ci cu faptul ca transporta focoase nucleare rusesti ce aveau sa ajunga in Pakistan, in mana unui terorist international cu totul si cu totul dement, traversand Marea Arabiei . Naufragiul nu a lasat nici un supravietuitor dar incarcatura a fost reperata prin GPS si recuperata de o echipa speciala de mercenari ai lui Abdul Izz-Al-Din.
Vestile au ajuns si la urechile trupelor NTF stationate in zonele invecinate cat si a gruparilor paramilitare private din zona, starnind un interes major in recuperarea cipurilor avansate ale noilor bombe, cat si recuperarea agentului CIA infiltrat in reteaua lui Abdul Izz-Al-Din.
In zonele inpadurite ale Pakistanului au fost trimise trupele Nato Task Force. Nu doar squaduri ci toata echipa Task Force. Acestia ajutati de cei din Navy Seals vor trebui sa lupte pe terenul dificil al Pakistanului pentru a ajunge la nou stabilita baza a lui Izz-Al-Din ce se afla in incinta unui vechi combinat chimic. | |
|
| |
The Fucker Meerkats Team
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 11:18 am | |
| 1. Echipamentul de protectie si reguli privind siguranta jucatorului - a se purta ochelarii de protectie absolut tot timpul! (inclusiv in zona de respawn) - se recomanda folosirea mastilor full face ori semi-face (sau cum vreti sa le ziceti). - se recomanda genunchere, cotiere si alte masuri de protectie. Fiecare protectie in plus este buna. Totul in limita preferintelor jucatorului. 2. Armament & Gear si tot ce tine de acesta: - se accepta orice fel de replici care respecta prin caracteristicile lor tehnice limitele regulamentului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]3. Regulament:Se joaca dupa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cu cateva derogari: - sunt acceptate hi-cap-uri; - Lunetist - bolt action: L4. 140 - 180 m/s, MED 25 (limita maxima) 4. Harta jocului:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Specificatii: - Click pe harta pentru marire; - latura patratului din caroiaj are 50 m. => distanta dintre HQ-uri este de aproximativ 650 m. 5. Alte reguli: - Obligatoriu ca fiecare jucator sa aiba in posesia sa vesta reflectorizanta pe care o va scoate si imbraca de fiecare data cand acesta este "omorat". Orice jucator fara vesta nu va fi acceptat in joc, iar cei care nu o vor folosi cand sunt loviti vor fi considerati ca jucatori activi si impuscati ca orice inamic. - Obligatorie respectarea timpului de respawn pe care il implica scenariul si tot ce tine de acesta. - nu se accepta blind-fire-ul de nici o forma. - obligatorie respectarea deciziilor celor 5 arbitrii ce se vor afla pe teren. Acestia au doar rol de helper/supraveghetor si nu vor interveni in desfasurarea scenariului jocului. Orice alta problema legata de nerespectarea regulilor de catre alt jucator sau orice alta nelamurire se va comunica acestora in Safe-Zone. - bilele in replica duc la dezactivarea replicii. (poti continua jocul fara replica lovita de bila - secundary weapon daca exista sau replica imprumutata de la un alt coechipier). - Se va juca cu medic. Medicul va dispune de o fisa cu numere, fiecare numar corespunzand unei rani. Fiecare jucator va fi intrebat un numar si in functie de numarul spus, ghicit etc. medicul va actiona ca atare. La "moarte" fiecare jucator asteapta 10 minute pana la plecarea spre respawn. Fara exceptii. - Respawn-ul se va face la 30 minute. Adica la fix si la jumatatea orei. HQ-ul nu poate fi capturat. Respawn-ul este in HQ si in bazele B1, B2, B3. * Nota - prin blind fire se intelege trasul bilelor intr-o directie pe care nu o vezi. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 12:27 pm | |
| eu as vrea sa vin duminica, incerc sa fac o echipa pentru duminica 9 oct. macar de 3 dar ... la ce ora se da startul si este restrictionat accesul dupa? pentru ca mai repede de 8 jumate nu ajungem. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 12:30 pm | |
| ahh ... lasa, am vazut acum la voi pe forum |
|
| |
The Fucker Meerkats Team
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 1:26 pm | |
| Vedeti un pic ca jocul principal este sambata 8.10, participantii vor fi in jur de 50-60, asa ca parerea mea este sa veniti tot sambata, voi stiti asta...
In ce priveste ora 8:30 de care vorbeai..., eu zic ca e superbine! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 2:08 pm | |
| mi-ar place sa vad vreo doua poze din padurea respectiva, daca se poate... |
|
| |
The Fucker Meerkats Team
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 4:17 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 4:37 pm | |
| superb! haideti fratilor sa mergem, eu unul n-am gasit nicaieri pe stoc un highcap src pt g36, deci n-am decat 2 miduri care merg ok, dar sunt gata sa ma chinui cu ele ... maybe someone will help me??
P.S. sambata, desigur. |
|
| |
Adi Admin
Numarul mesajelor : 2548 Varsta : 36 Localizare : Tirgu Mures Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 6:07 pm | |
| nu garantez .. pentru ca am ceva program .. dar daca va strangeti poate vin si eu | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 6:17 pm | |
| - nightbeat a scris:
- superb!
haideti fratilor sa mergem, eu unul n-am gasit nicaieri pe stoc un highcap src pt g36, deci n-am decat 2 miduri care merg ok, dar sunt gata sa ma chinui cu ele ... maybe someone will help me??
P.S. sambata, desigur. try this : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
congo
Numarul mesajelor : 1101 Varsta : 49 Localizare : Reghin Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 7:08 pm | |
| Pana la ce data trebuie anuntata participarea? E cam scurt timpul si s-ar putea sa nu pot amana ce am programat. | |
|
| |
The Fucker Meerkats Team
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 9:15 pm | |
| Au zis ca maine-poimaine... , daca reusesti sa rezolvi nu cred ca e o problema daca anunti si joi! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 10:22 pm | |
| pentru sambata 08.10
1. haiducul 100% pana la ora 16.00 2. lolo 100% pana la ora 16.00 (poate cu nevasta pe post de fotograf) 3. nightbeat Alex 100,1% si el pana la ora 16 daca nu ne mai adunam ca nu are ce face
Ultima editare efectuata de catre haiducul in Mar 04 Oct 2011, 10:23 am, editata de 2 ori |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Lun 03 Oct 2011, 10:46 pm | |
| NU. M-am hotarat dupa ce am vazut padurea. 100,1%. Angel? |
|
| |
Serj Mures Airsoft Team
Numarul mesajelor : 485 Varsta : 46 Localizare : Targu-Mures Data de inscriere : 25/01/2011
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Mar 04 Oct 2011, 12:13 pm | |
| Hmmmm.....tentanT pentru data de 8.......ia sa vad daca mai vine si mihai, isti ...si am sa postez un raspuns curand | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Mar 04 Oct 2011, 6:45 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre nightbeat in Mier 05 Oct 2011, 8:14 am, editata de 1 ori |
|
| |
congo
Numarul mesajelor : 1101 Varsta : 49 Localizare : Reghin Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Mar 04 Oct 2011, 8:34 pm | |
| La mine e un 70-80%. Inca incerc sa-mi eliberez programul pentru sambata. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Mier 05 Oct 2011, 7:55 am | |
| sunt sigur ca vei reusi |
|
| |
The Fucker Meerkats Team
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Mier 05 Oct 2011, 8:36 am | |
| Ma bucur ca ne strangem... (ziceau ca ne apropiem undeva in jurul a 50-60 persoane! Oricum in caz de vreme rea, vom juca CQB(au o locatie bestiala), unde sunt insa permise doar replici pana in 110m/s, fara sniper sau SAW. Imi iau si shotgun-ul pentru orice ocazie. Duminica se anunta ploi peste tot, asa ca alternativa mai buna nu este, important este sa ne intalnim si sa jucam! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Mier 05 Oct 2011, 8:53 am | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Mier 05 Oct 2011, 8:29 pm | |
| fkin' magazine... si uite asa poa sa-ti f... treaba un incarcator care daca nu-l ai, esti mort... Am jucat azi aici in toplita, m-am chinuit cu doua miduri, m-am dat mort chiar de cateva ori ... clar ca nu as rezista la un joc cu multi oameni si mi-as dezamagi echipa. Sa ma duc asa departe sa ma chinui, poate mai si ploua... nu-i rentabil. Sorry dar sunt nevoit sa spun pas... |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 Mier 05 Oct 2011, 9:14 pm | |
| 1. haiducul 100% pana la ora 16.00 2. lolo 100% pana la ora 16.00 (poate cu nevasta pe post de fotograf)
jerj? isti? mihai? congo? adi? dragon? Jo? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 | |
| |
|
| |
| Invitatie Fagaras TSW 2 8-9 octombrie 2011 | |
|