Subiect: Medias - Fosta Baza a Aviatiei Vin 12 Noi 2010, 12:57 pm
Salutari comrades. Sunt Duke din Medias, fondatorul clubului Komrad . As vrea sa va invit pe viitor la niste jocuri la Medias. Locatii : - Fosta Baza A Aviatiei Medias ,, Traian Vuia" . - Padure langa baraj . - In curand sper sa obtin accesul la o fosta unitate depozit munitie langa Medias.
Am sa atasez un link ( nu stiu daca puteti sa-l vedeti daca nu sunte-ti logati ) si niste linkuri cu poze si filmuletze de la baza aviatiei unde ne-am jucat cateva jocuri in colaborare cu Sektion 9 si 4 Xl Sibiu si Renegades Cluj. Toate cele bune si bine v-am gasit.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
congo
Numarul mesajelor : 1101 Varsta : 49 Localizare : Reghin Data de inscriere : 19/10/2008
Subiect: Re: Medias - Fosta Baza a Aviatiei Vin 12 Noi 2010, 4:44 pm
Bine ai venit. Eu unul sunt mai mult amator de jocuri la padure dar din cand in cand nu strica nici un CQB.
Adi Admin
Numarul mesajelor : 2548 Varsta : 36 Localizare : Tirgu Mures Data de inscriere : 19/10/2008
Subiect: Re: Medias - Fosta Baza a Aviatiei Sam 13 Noi 2010, 12:36 pm
Salut Duke ! Bine te-am gasit In primavara cand revenim in tara trebuie sa va facem o vizita. Toate cele bune !
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Medias - Fosta Baza a Aviatiei Lun 22 Noi 2010, 3:08 pm
Duminica 28 noiembrie organizez un joc la care vor participa Clubul Sportiv Airsoft Brasov , Sektion 9 Sibiu si 4 Xl Sibiu. Care vreti / puteti sa veniti , va rog sa va anuntati aici pe topic. Spasiba. Jocul se va tine in KOMRAD Base ( fosta baza a aviatiei ) .
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Medias - Fosta Baza a Aviatiei Sam 27 Noi 2010, 7:41 pm