Mures Airsoft Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Asociatia Club Sportiv Mures Airsoft Team

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Luci
Admin
Luci

Numarul mesajelor : 2105
Varsta : 44
Localizare : targu mures
Data de inscriere : 13/10/2008

Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu Empty
MesajSubiect: Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu   Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu EmptySam 06 Feb 2010, 9:29 am

Bine v-am gasit,

Intr-un final, dupa nenumarate teste inauguram lansarea http://www.magazinpacpac.ro. Nu va lasati inselati de numele sugubat... Laughing pentru ca atunci cand vine vorba de distractie, luam lucrurile in serios.

Am initiat Ghost Gear cu trei obiective in minte: sa oferim cea mai variata oferta de produse airsoft din Romania; sa fim mai degraba consultanti decat vanzatori; sa rasplatim fidelitatea clientilor pe care preferam sa ii privim ca pe niste parteneri.

Ce ne-am propus?

- sa avem una din cele mai bogate oferte din romania (in data lansari, baza de date cuprindea 1262 produse disponile + 315 indisponibile)
- actualizarea zilnica a stocurilor cu cele ale furnizorilor (adica ce se vede pe site e pe stoc si poate fi comandat)
- preturi decente (la care in timp o sa incercam sa mai lucram)
- programe de fidelizare (momentan acestea exista doar pentru cluburi & echipe, insa urmeaza dezvoltarea unora si individual)
- raspuns rapid (adica o comanda platita azi, sa o ai in cel mult 9 zile - Primim un transport in fiecare luni dimineata in care se afla produsele platite cel tarziu in joia anterioara)

Speram ca in timp sa ajungem si noi sa fim priviti ca un partener, pentru orice veteran in ale airsoftului sau pasionat aflat la inceput de drum.

Pentru a raspunde intrebarilor tale, am pregatit un mic ghid in care am urmarit sa acoperim orice posibila intrebare
aici

Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu Magazinpacpacro

Ultima editare efectuata de catre Luci in Sam 06 Feb 2010, 2:25 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu   Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu EmptySam 06 Feb 2010, 11:45 am

Multumesc Luci, ne-ai fost alaturi de la inceput... inca din stadiul de proiect pe hartie

Nu o sa uitam toate sugestiile si sprijinul tau!
Sus In jos
Adi
Admin
Adi

Numarul mesajelor : 2548
Varsta : 36
Localizare : Tirgu Mures
Data de inscriere : 19/10/2008

MesajSubiect: Re: Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu   Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu EmptySam 06 Feb 2010, 1:07 pm

Felicitari,la cat mai multe comenzi ! cheers
Sus In jos
Luci
Admin
Luci

Numarul mesajelor : 2105
Varsta : 44

MesajSubiect: Re: Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu   Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu EmptySam 06 Feb 2010, 2:26 pm

cu cea mai mare placere Gabi cheers
Sus In jos
Bobo
Admin
Bobo

Numarul mesajelor : 58
Varsta : 39

MesajSubiect: Re: Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu   Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu EmptySam 06 Feb 2010, 4:03 pm

Felicitari pt Magazin. viata lunga !
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu   Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu EmptyLun 29 Mar 2010, 4:09 pm

Anuntam deschiderea unei oferte pentru jucatorii de airsoft, acum ca tot se apropie Pastile.

Oferta incepe azi: 29.03.2010 si expira in 15.04.2010.

Despre ce este vorba?

Oferta se aplica pentru upgrade & service, dupa cum urmeaza:

- 27 ron / replica airsoft - orice upgrade, schimbare piese [cu conditia ca piesele sa fie comandate pe www.magazinpacpac.ro ]
- 20 ron / replica airsoft - dezasamblare/diagnosticare/asamblare [cu conditia ca piesele sa fie comandate pe www.magazinpacpac.ro daca acest lucru este necesar]

Mentionam ca, pentru a scadea din costurile tale de transport, in conditiile in care reusesti sa le trimiti inainte de Congresul de Airsoft de la Sibiu si din echipa/clubul din care faci parte va fi cineva prezent la acest congres, le putem returna prin respectiva persoana (in limita timpului disponibil al celui care se ocupa de service/upgrade si in conditiile in care vorbesti cu cel care vine la congres)

Pentru informatii suplimentare despre aceasta oferta va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail: service@magazinpacpac.ro
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu   Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu EmptyVin 20 Iul 2012, 4:35 pm

Bine te (re)gasesc,

Zilele trecute povesteam cu un client care mi-a dat o idee excelenta. Avand in vedere faptul ca tot e luna concediilor, insa chiar si pe plaja jucatorul de Airsoft nu se poate abtine sa nu viseze la ce sa isi mai cumpere… m-am gandit la o propunere pentru tine care sa te lase si cu bani de concediu si sa iti si completezi ce consideri ca iti este necesar pe partea de echipamente Airsoft.

Asadar, pana la sfarsitul lunii August, http://www.magazinpacpac.ro iti ofera preturile de pe http://www.taiwangun.com fara nici o taxa extra, exceptand transportul de la Sibiu catre tine (care prin posta romana e 5 ron, iar prin curierat 20 ron).

Ca sa iti faci singur calculul de pret, intri pe taiwangun.com, alegi produsul care iti place, iar pretul postat acolo in zloti il inmultesti cu 1,15 Ron pentru a obtine pretul final. Nu platesti transportul din Polonia catre Romania sau alte taxe.

Daca te decizi ca aceasta oferta ti se potriveste, astept un e-mail de la tine pe adresa contact@magazinpacpac.ro cu o lista cu link-urile la produsele care le doresti si pretul lor total calculat de tine dupa formula pretul in zloti x 1,15 Ron.

Astept vesti de la tine,
Gabriel Moldovan

* Promotia nu se aplica la bile. Acestea vor fi comercializate la pretul de lista de pe www.magazinpacpac.ro
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu   Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu Empty

Sus In jos

Ghost Gear - Primul Magazin de airsoft din Sibiu
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» MAGAZIN - AirsoftHobby
» Comanda Shooter combat gear
» joc Dum. 18.04.10 vs Sibiu
» Joc Sibiu
» joc Sibiu 17.06.2012

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mures Airsoft Team :: BAZAR :: Comenzi Online-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente