Mures Airsoft Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Asociatia Club Sportiv Mures Airsoft Team

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

propunere joc SDS - MURES

In jos 
+3
congo
The Fucker
Luci
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

sunteti de acord cu un drum de Sibiu?
Da , sunt de acord
propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 I_vote_lcap100%propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 I_vote_rcap
 100% [ 13 ]
Nu , nu pot(nu vreau)
propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 I_vote_lcap0%propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 13

Sondaj inchis

AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptySam 22 Aug 2009, 1:05 am

Roger that deci ne inverzim dupa ce murim da am o intrebare | Si DACA CUMVA VESTA NU CUPRINDE JUCATORU | atuncia unde o pui ? pe cap merge Very Happy ?
Sus In jos
Adi
Admin
Adi

Numarul mesajelor : 2548
Varsta : 36
Localizare : Tirgu Mures
Data de inscriere : 19/10/2008

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptySam 22 Aug 2009, 1:17 am

Pij-u a scris:
Roger that deci ne inverzim dupa ce murim da am o intrebare | Si DACA CUMVA VESTA NU CUPRINDE JUCATORU | atuncia unde o pui ? pe cap merge Very Happy ?
Pijule lol! lol! undeva la vedere,stai linistit ca nu toti sunt subtirei Razz
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptySam 22 Aug 2009, 4:51 pm

ma puteti numara si pe mine printre participantii la iesirea de la Sibiu Twisted Evil
Sus In jos
The Fucker
Meerkats Team
The Fucker

Numarul mesajelor : 254
Varsta : 51
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptySam 22 Aug 2009, 10:48 pm

Voi pana la urma cam cati ati fi de venit la Sibiu?Nu dupa sondaj , ci nominal... Wink
LE:Sorry,acum am vazut edit-ul lui Luci de la primul post...
Sus In jos
http://nero07.hi5.com
Adi
Admin
Adi

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyLun 24 Aug 2009, 11:10 pm

eu cred ca pass ..
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyMier 26 Aug 2009, 6:23 pm

eu vin
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptySam 29 Aug 2009, 1:52 pm

Baieti, imi pare foarte rau dar trebuie sa zic pas pe data de 6, mi-ar fi facut mare placere sa vin insa...nu se poate de data asta . Crying or Very sad Sad
Sus In jos
Luci
Admin
Luci

Numarul mesajelor : 2105
Varsta : 44
Localizare : targu mures
Data de inscriere : 13/10/2008

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyLun 31 Aug 2009, 7:26 pm

vom pleca din mures aproximativ pe la 6:30 , lista cu cei care plecam e in primul post din topic.....

Ultima editare efectuata de catre Luci in Mar 01 Sept 2009, 4:15 am, editata de 1 ori
Sus In jos
The Fucker
Meerkats Team
The Fucker

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyLun 31 Aug 2009, 10:03 pm

Daca imi ziceti ora aproximativa va astept la intrarea in Sibiu.
Daca nu facem altfel,cand ajungeti in Copsa Mica imi da Luci un call si asa stiu cam cat pe la cat sa va astept... Smile
LE: Parerea mea e ca puteti pleca la 6:30-6:45 maxim.Ar fi ok,drumul nu e aglomerat la ora aia...
Sus In jos
Luci
Admin
Luci

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyMar 01 Sept 2009, 10:52 pm

completare la primul post:
Omar nu poate veni cu masina si il intelg(lucreaza de noapte), deci variantele ar mai fi Elod daca vine sau Flavius
legat de Elod astept raspuns Miercuri de la Congo sa ne confirme prezenta si daca duce cu el ceva ostasi
Pij-u , masina ta e cea mai spatioasa, poti duce 5 pers cu tine cu tot?
Sus In jos
Lancelot

Lancelot

Numarul mesajelor : 225
Varsta : 35
Localizare : Sancraiu De Mures
Data de inscriere : 14/10/2008

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyMar 01 Sept 2009, 11:04 pm

Piju nu duce 5...asta stiu eu sigur.. Neutral Flavius sa vin cu bolidu...alta solutie, da Elod...da no..asteptam raspuns Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyMier 02 Sept 2009, 5:45 pm

Soory da nu duc 5 pers, in spatele meu nu se prea poate sta pt ca sunt "micutz" la mine ramane cum a fost stabilit cei 4 pers
Sper sa nu fie suparare!!!!!
Sus In jos
Luci
Admin
Luci

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyMier 02 Sept 2009, 8:10 pm

ultimele modificari la transport la primul post
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyJoi 03 Sept 2009, 2:49 pm

da amr 2 zile si merem la lupta Razz
Sus In jos
congo

congo

Numarul mesajelor : 1101
Varsta : 49
Localizare : Reghin

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyJoi 03 Sept 2009, 9:46 pm

Aduce cineva o baterie large type de rezerva? Nu stiu daca nu cumva a mea nu face figuri Sad Si nu as vrea sa ma trezesc pe acolo fara baterie.
Sus In jos
Luci
Admin
Luci

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyVin 04 Sept 2009, 5:06 am

ne intalnim la 6:00-6:15 max la Adi la bloc
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyVin 04 Sept 2009, 6:50 am

daca va rog nu imi dati si mie nr de tel a lui flavius sa vb cu el sa vedem cum facem...
Sus In jos
congo

congo

Numarul mesajelor : 1101
Varsta : 49
Localizare : Reghin

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyVin 04 Sept 2009, 8:32 am

Nimeni nu are un acumulator in plus? Nu cred ca trebuie dar sa fie totusi.
Shao da-mi un pm cu numarul tau de tel. si unde stai sa vedem cuum facem cat de repede ca eu o sa fiu plecat pana sambata seara.
Sus In jos
Lancelot

Lancelot

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyVin 04 Sept 2009, 9:09 am

congo a scris:
Aduce cineva o baterie large type de rezerva? Nu stiu daca nu cumva a mea nu face figuri Sad Si nu as vrea sa ma trezesc pe acolo fara baterie.

Congo....parca Omar are...2 bateri large type una de 8.4 - 3300 si una de 9.6 - 3300. Vezi vorbeste cu el..sa le aduca...plus sa le incarce..Si mai avea cineva.... Question ..io da Jojo..are dar nu stiu de care..
Ia vezi da de iei..si zi sa le aduca.. Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyVin 04 Sept 2009, 12:04 pm

E bine si atuncia la 6:30 ne putem intalni la PETROM V la iesirea din oras pt plecare la alimentat la cumparat de rovignete Razz si plecare ? se poate? mergem inpreuna sau mergem asa de a lela toti ?
Sus In jos
The Fucker
Meerkats Team
The Fucker

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyVin 04 Sept 2009, 12:57 pm

Mai dati banii si pe rovinieta!!?? Smile
Sus In jos
Lancelot

Lancelot

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyVin 04 Sept 2009, 1:00 pm

Pai omu ce sa faca..(lapte nu poate..) mai luam si cate o rovinieta Laughing
Sus In jos
Luci
Admin
Luci

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyVin 04 Sept 2009, 3:05 pm

iesirea catre Sighisoara , ne intalnim la Petrom la 6:30 , nr. tel. de contact la primul post
Sus In jos
The Fucker
Meerkats Team
The Fucker

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptyVin 04 Sept 2009, 11:38 pm

Eu maine voi fi plecat pe la Cluj(la 30km), nu o sa am semnal,asa ca stabilim asa:duminica pe cand o sa ajungeti in Copsa Mica sa ma sune Luci pe mobil,asa o sa stiu cand o sa va astept la intrarea in Sibiu,acolo unde e Petrom-ul pe stanga.
Ne auzim la telefon si drum bun pana la Sibiu! Twisted Evil
Sus In jos
Adi
Admin
Adi

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 EmptySam 05 Sept 2009, 12:09 am

multumim,sa ne auzim cu bine !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: propunere joc SDS - MURES   propunere joc SDS - MURES - Pagina 2 Empty

Sus In jos

propunere joc SDS - MURES
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Dum. 20.09.2009 Mures-SDS-4XL
» joc Sibiu-Mures 29.11.2009
» 08.04.2010 Padurea Remetea Tg.Mures
» SDS-MURES-LUPII .....locatie Cluj Napoca 26.04.2009 !!!
» Redirectioneaza 2% din Impozitul pe venit catre Mures Airsoft Team

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mures Airsoft Team :: Airsoft Mures :: Evenimente-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente