Numarul mesajelor : 2548 Varsta : 36 Localizare : Tirgu Mures Data de inscriere : 19/10/2008
Subiect: Overkill II - Biohazard Joi 05 Iun 2014, 11:54 am
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
CALENDAR / ORAR:
Sambata (14.06.2014): Sosirea si inregistrarea vor incepe sambata (14.06.2014) dimineata la ora 09:00 la 11.00 in parcarea din fata fabricii RoClip SA (vezi harta cu punctul de intalnire). Plecare spre locatie ora 11.00. Cine rateaza plecarea a venit degeaba. Nu accept niciun compromis. Se intra prin punct acces control in mod organizat, in coloana iar dupa ce se inchid portile nu mai raspund la niciun telefon. Asa ca faceti tot posibilul sa va inscrieti in programul de mai sus pentru a face lucrurile sa curga cat mai placut si usor. Pregatire gear + ocuparea locatiilor intre orele 11.15 si 11.55 Start joc ora 12.00 Stop joc ora 19.00 Jocul NU se va desfasura si pe timpul noptii.
Duminica (15.06.2014): Start joc ora 9:00. Stop joc ora 14.
COSTUL PARTICIPARII
Gratuit (editia asta) iar participarea se face doar pe baza de invitatie. Invitatia se face pentru club/echipa sau individual pentru independenti.
LOCATIA DE JOC
Este situata la 4 km de Fagaras, pe platforma unei vechi instalatii care a facut parte din fostul combinat de la Fagaras. Zona este acum proprietate particulara a unei firme, iar Clubul Sportiv de Airsoft Brasov are incheiate toate actele/protocoalele necesare pentru a-si desfasura activitatea in locatie. Vor fi anuntate toate entitatile locale despre joc: politie, jandarmerie, administratia locala, etc. Va fi prezenta si presa/televiziunile locale.
CAZAREA
Cazare la cort in incinta Complexului de agrement Laguna Albastra. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Preturile le gasiti aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cine doreste pensiune poate consulta google cu cazarea locala si isi poate rezerva loc din timp. Aici nu ma implic deloc. Fiecare pe barba lui.
FACTIUNI
In cadrul scenariului vor fi 2 mari factiuni denumite simplu armata si rezistenta. Pentru echilibrarea sau complicarea jocului exista si o a treia fractiune mult mai mica (localnici).
DRESSCODE
Factiunile vor fi departajate IN FUNCTIE DE CULOAREA UNIFORMEI, modalitatea de departajare fiind astfel accesibila tuturor participantilor.
SB1 combinat cu SB1.2 sau ce regulament mai vreti voi ... nu ma prea intereseaza chestiile astea daca jocul curge frumos si joc airsoft de calitate. NU se masoara replicile/nu ma intereseaza marcarea lor (pierdere inutila de timp) deoarece, dupa cum stiti, la fel ca la fiecare event organizat de CSABv, mizez din start pe buna credinta a jucatorului care se prezinta la eventul nostru. Ii acord tot creditul si il cred pe cuvant ca replica lui corespunde regulamentelor mai sus mentionate. Vor exista 2-3 cronografe pe teren. In caz de reclamatie se vor masura replicile. Daca acestea nu corespund si mi-ati inselat asteptarile, replica iese din terenul de joc ... cu tot cu detinator ... definitiv. Dar dupa cum spuneam, va acord tot creditul de la inceput.
SCENARIU: o sa va placa maximum. O sa postez si harta cat mai repede.
Alte detalii: pe parcurs
Pentru alte informatii suplimentare vizitati site-ul nostru [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Forum [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Facebook [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Adi Admin
Numarul mesajelor : 2548 Varsta : 36 Localizare : Tirgu Mures Data de inscriere : 19/10/2008
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Joi 05 Iun 2014, 11:57 am
In film aveti un preview mai detaliat al locatiei unde se va desfasura OverKill 2
Aici e prezentare panoramica de la etajul 8.
Adi Admin
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Joi 05 Iun 2014, 11:58 am
Data: 14-15 iunie 2014 Start joc prima zi (scenariu principal): 14.06.2014 ora 12.00 (stop joc prima zi la ora 19.00) Start joc a doua zi: 15.06.2014 ora 9.00 (Stop joc event ora 14) – in cazul in care raman putini pentru a doua zi (sub 30-40 persoane) se va juca CQB. Loc de desfasurare: Fagaras, Judetul Brasov Locatie: Baza de operatiuni a CSABv (un mic orasel cunoscut sub numele de LAN City) Filme locatie: mai sus
Forte combatante:
US Army: (35% din numarul participantilor la event) National Liberation Army (ELN): (55% din numarul participantilor la event) Zombies: (numarul lor variaza in functie de situatiile de moment). Zombie poate fi oricare din combatantii de la event.
Dresscode:
Factiunile vor fi departajate IN FUNCTIE DE CULOAREA UNIFORMEI, modalitatea de departajare fiind astfel accesibila tuturor participantilor.
US Army: INTERZIS FACEPAINT! Permis camuflaj culori deschise (ACU, desert, multicam) si full-gear. ELN: OPTIONAL FACEPAINT! Permis camuflaj culori inchise (woodland, flecktarn, negru etc). Zombies: Orice de culoare OBLIGATORIU ROSIE (NU portocaliu, NU roz) care sa acopere jumatate de corp (tricou, pantaloni, pancho, vesta, etc). Fiecare jucator din teren va trebui sa aiba asupra lui un astfel de articol de imbracaminte.
Scurta poveste (chiar scurta):
Deasupra orasului LAN City aflat in central Columbiei este doborat un avion care transporta o incarcatura constand in 10 recipiente cu virusi extremi de periculosi produsi in laboratoarele secrete ale CIA. Prin infectarea cu acesti virusi, orice fiinta vie se transforma instant in zombie. Aceste 10 recipiente au cazut pe suprafata orasului LAN City, oras aflat sub controlul National Liberation Army (ELN). Cateva comandouri US Army au fost parasutate in apropierea LAN City cu misiunea clara de a recupera cele 10 recipiente imprastiate pe o suprafata de ~ 6 Ha de jungla si cladiri pline de combatanti ostili.
Misiune principala US Army: Sa recupereze toate recipientele cu virus imprastiate pe suprafata LAN City. Misiune secundara US Army: dezactivarea rachetelor aflate in posesia ELN + rezistenta impotriva atacurilor asupra HQ ale zombies si ELN. Misiune principala ELN: Sa gaseasca cat mai multe recipiente cu virus pentru a le folosi la lansarea rachetelor (pe care le detin) asupra US Army. Misiune secundara ELN: Pastrarea in conditii de functionare a rachetelor + rezistenta impotriva armatei si a zombies. Misiune zombies: sa transforme in zombie tot ce misca pe teren.
Regulament event:
- Sad Bunneh 1.0 completat de Sad Bunneh 1.2 (exceptie fac zombies) - Nu se face crono – se merge pe prezumtia de buna credinta a jucatorului care intra in teren. - Nu se tolereaza incalcarile flagrante ale regulamentelor mai sus mentinate (nimeritori, nemuritori, injuraturi, alcool, contact fizic de gen pumn in moaca, sut in coae, mozoale, mangaieri tandre, etc) singurul contact fizic intre jucatori este permis doar de scenariu si anume actiunile zombies (atingerea fizica a adversarului cu mana pentru a fi transformat). Nerespectarea acestor criterii se penalizeaza cu excluderea din event si parasirea terenului de joc.
Rolul special de Zombie: Zombie NU moare decat “la durere”. Cand nu mai poate suporta durerea provocata de bile zombie poate striga mort si se poate respawna din zona de respawn a fractiunii din care a facut parte inainte de transformare si fara a mai fi zombie. Bineinteles, un zombie poate striga mort si la prima bila incasata dar noi recomandam jucarea rolului de zombie cat mai mult posibil pentru complicarea scenariului. Avand in vedere acest rol de zombie, orice regula de MED sau putere replica se anuleaza. NU exista MED asupra zombie, se poate trage full de la orice distanta, nu exista zona a corpului protejata de tragator … se poate trage oriunde (coae, cap, piept, picioare, falange, lob al urechii), rolul de zombie cere protectie maxima (veste, masca, cap acoperit, etc). Zombie va juca cu replica din dotare (doar semi) si va putea trage asupra jucatorului doar respectand MEDul. Jucatorul atins de bila zombie va striga mort la prima bila incasata.(cf. regulament). Zombie poate alege sa “fugareasca” jucatorul viu pana il atinge fizic, actiune care transforma jucatorul atins instant in zombie. Dupa cum spuneam mai sus, jucatorul viu poate trage asupra zombie care se apropie cum vrea el: din fuga, de pe loc, full, semi, fara med, etc. Zombie nu are nicio strategie. Singurul obiectiv e sa bantuie prin locatie, singur sau in grupuri, pentru a transforma alti jucatori in zombie. Nu au lider, nu au strategii de atac sau aparare, nu au voie sa comunice decat prin viu grai (exclus statii).
Revenind la scenariu: cand un recipient este gasit acesta nu este luat pur si simplu in brate si o iei la galop spre baza ta. Trebuie anuntata echipa de recuperare cu privire la locatia recipientului. Echipa se deplaseaza la fata locului (daca poate) cu un echipament de transportat in siguranta recipientul. Acesta consta dintr-o lada de munitie umpluta cam 10 cm cu nisip si carata de 2 oameni care vor trebui aparati. Recipientul se aseaza pe nisipul din lada si astfel este transportat in HQ-ul fractiunii care il gaseste.
HQ-urile pot fi atacate dar nu pot fi mentinute. HQ-ul se ataca si se cucereste doar pentru a fi recuperate recipinte. Dupa recuperare se urmeaza procedura de transport mai sus amintita si HQ-ul se elibereaza. Se pot cara unul sau mai multe recipiente odata. Revin si cu alte detalii … urmariti forumul si pagina noastra de FB pentru alte detalii. Liber la intrebari.
Adi Admin
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Joi 05 Iun 2014, 11:59 am
Din punctul meu de vedere,la Fagaras sunt cele mai faine locatii de joc. Eu am jucat la Combinat, e tare fain. Ar fi pacat sa ratam acest event, va fi foarte fain si antrenant
1. Adi
Punisher Mures Airsoft Team
Numarul mesajelor : 1549 Varsta : 48 Localizare : Targu Mures Data de inscriere : 05/03/2014
Numarul mesajelor : 1549 Varsta : 48 Localizare : Targu Mures Data de inscriere : 05/03/2014
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Mar 10 Iun 2014, 11:22 am
Slaba miscare ...
Alin Mures Airsoft Team
Numarul mesajelor : 153 Varsta : 36 Localizare : Targu Mures Data de inscriere : 09/05/2014
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Mar 10 Iun 2014, 4:21 pm
1. Adi 2. Punisher 3. Andrei 4. Alin
( are cine si pentru mine un loc in masina?)
Lancelot
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 35 Localizare : Sancraiu De Mures Data de inscriere : 14/10/2008
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Mar 10 Iun 2014, 6:13 pm
Doar sambata stati la joc?
Adi Admin
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Mar 10 Iun 2014, 6:14 pm
Si Meerkats doar sambata stau la joc.
Adi Admin
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Mar 10 Iun 2014, 6:16 pm
Alin ce replica ai? Se incadreaza in S.B?
Lancelot
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 35 Localizare : Sancraiu De Mures Data de inscriere : 14/10/2008
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Mar 10 Iun 2014, 7:01 pm
Adi a scris:
Si Meerkats doar sambata stau la joc.
Uni stau si pana Duminica
Dar, daca mai e loc undeva in masina ma bag si eu, doar sambata...dar din ce vad nu prea.
Alin Mures Airsoft Team
Numarul mesajelor : 153 Varsta : 36 Localizare : Targu Mures Data de inscriere : 09/05/2014
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Mar 10 Iun 2014, 7:27 pm
Cyma CM-007.
vonklaus Mures Airsoft Team
Numarul mesajelor : 566 Varsta : 41 Localizare : Targu Mures Data de inscriere : 02/09/2013
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Mar 10 Iun 2014, 9:19 pm
Pe la cat e plecarea? Incerc da vin si eu nu promit inca asa incat sa putem merge cu 2 masini. Pana cand trebuie sa dau raspuns?
Adi Admin
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Mar 10 Iun 2014, 9:33 pm
Pana cel tarziu joi dimineata.
Lancelot
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Mar 10 Iun 2014, 10:08 pm
vonklaus a scris:
Pe la cat e plecarea?
Jocul incepe la 12, deci cred ca inainte cu o ora sa fim acolo adica pe la 11 sau chiar 10 daca...
Punisher Mures Airsoft Team
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Mier 11 Iun 2014, 8:51 am
Citez: Sosirea si inregistrarea vor incepe sambata (14.06.2014) dimineata la ora 09:00 la 11.00 in parcarea din fata fabricii RoClip SA (vezi harta cu punctul de intalnire). Plecare spre locatie ora 11.00. Cine rateaza plecarea a venit degeaba.
Eu spun totusi sa ajungem cel tarziu pe 10! sau 9 .. cu cat mai repede, cu atat mai bine!
vonklaus Mures Airsoft Team
Numarul mesajelor : 566 Varsta : 41 Localizare : Targu Mures Data de inscriere : 02/09/2013
Subiect: Re: Overkill II - Biohazard Joi 12 Iun 2014, 8:24 am
Din pacate nu pot sa vin. Imi pare rau. Distractie placuta.
Adi Admin