| Salutare , Ghindari duminica 09 | |
|
+9Darryus duluc vonklaus Andrei Nelu Adi Luci padre neoslk 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
neoslk Unit 6
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 36 Localizare : Targu Mures Data de inscriere : 28/02/2013
| Subiect: Salutare , Ghindari duminica 09 Dum 02 Feb 2014, 4:22 pm | |
| Sunteti bine veniti .Cea ce va rog sa ma anunatati cati veniti aici sau mesaj la 0742386929 Roland. De la ora 10 va fii jocul | |
|
| |
padre Mures Airsoft Team
Numarul mesajelor : 838 Varsta : 40 Localizare : Tg Mures Data de inscriere : 16/08/2013
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Lun 03 Feb 2014, 9:07 am | |
| Inca e zapada acolo, asa-i? | |
|
| |
Luci Admin
Numarul mesajelor : 2105 Varsta : 44 Localizare : targu mures Data de inscriere : 13/10/2008
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Mar 04 Feb 2014, 6:20 am | |
| Daca e zapada e cam periculos. Multe guri de canal acoperite doar de zapada | |
|
| |
neoslk Unit 6
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 36 Localizare : Targu Mures Data de inscriere : 28/02/2013
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Mar 04 Feb 2014, 5:11 pm | |
| nu stiu nam fost pe acolo ! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Mar 04 Feb 2014, 9:11 pm | |
| Ca de obicei.....fara reguli? Putem baga steroizi in prastiile noastre?? |
|
| |
Adi Admin
Numarul mesajelor : 2548 Varsta : 36 Localizare : Tirgu Mures Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Mar 04 Feb 2014, 9:14 pm | |
| Sterorizi Acum 2 ani, la 120m/s faceam ravagii, acum ma ascund de voi. La noi in judet, ca ai replica electrica, ca ai sniper, ai cam acelasi range ..
Ultima editare efectuata de catre Adi in Mier 05 Feb 2014, 7:33 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
neoslk Unit 6
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Mar 04 Feb 2014, 9:47 pm | |
| Cam da fara reguli cu mult bun simt si fairplay. la loc decidem poate vom pune niste chestii sa zicem sniperul sa nu traga sub 10 m si la autamete punem cativa m dar decidem acolo impreuna . | |
|
| |
Nelu Mures Airsoft Team
Numarul mesajelor : 557 Varsta : 42 Localizare : Sancraiu de Mures Data de inscriere : 02/08/2013
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Mier 05 Feb 2014, 10:04 am | |
| Eu nu pot participa, voi fi plecat din localitate | |
|
| |
Luci Admin
Numarul mesajelor : 2105 Varsta : 44 Localizare : targu mures Data de inscriere : 13/10/2008
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Mier 05 Feb 2014, 4:02 pm | |
| daca nu ne adunam aici , poate particip si eu | |
|
| |
Andrei Mures Airsoft Team
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 40 Localizare : Tg Mures Data de inscriere : 28/10/2013
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Mier 05 Feb 2014, 5:19 pm | |
| - Adi a scris:
- La noi in judet, ca ai replica electrica, ca ai sniper, ai cam aceeasi range ..
Da, poate ar fi bine sa masuram replicile din cand in cand Sunt plecat in week end, nu particip. | |
|
| |
Adi Admin
Numarul mesajelor : 2548 Varsta : 36 Localizare : Tirgu Mures Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Mier 05 Feb 2014, 7:32 pm | |
| Andrei, nu avem de ce sa le masuram. Noi jucam cu SB, de aceea avem replici mai slabe. Uni6 nu joaca cu regulament SB, asa ca la jocurile organizate de ei, daca vrei sa participi, participi pe proprie raspundere si te supui la modul de joc al lor. La fel si la Ludus, ei joaca dupa regulament cand joaca cu noi, dar cand jucam toti impreuna, e doar un minim de distanta si replicile tari, trag pe semi. Dupa cum urmeaza, cand cineva te invita la un joc, joci dupa regulile echipei organizatoare, iar daca tu ca organizator inviti pe cineva, ai dreptul sa masori replici, sa nu doresti sa participe vreun anume jucator, etc. | |
|
| |
Adi Admin
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Joi 06 Feb 2014, 3:07 pm | |
| Nu vrea nimeni sa mearga la Ghindari? | |
|
| |
vonklaus Mures Airsoft Team
Numarul mesajelor : 566 Varsta : 41 Localizare : Targu Mures Data de inscriere : 02/09/2013
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Joi 06 Feb 2014, 3:18 pm | |
| Daca ne adunam si daca imi face si pusca Simi eu vin. | |
|
| |
Luci Admin
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Joi 06 Feb 2014, 3:27 pm | |
| pai si eu as veni , insa din pacate nu pot sa stau pana la sfarsit(wife bla bla)+ sa vina pac pac pac aia cu 3 ...oaie
L.E. cam pana la ora 14
Ultima editare efectuata de catre Luci in Joi 06 Feb 2014, 3:42 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
duluc Mures Airsoft Team
Numarul mesajelor : 501 Varsta : 49 Localizare : Tg Mures Data de inscriere : 27/10/2012
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Joi 06 Feb 2014, 3:37 pm | |
| Eu muncesc, sory! | |
|
| |
Darryus
Numarul mesajelor : 403 Varsta : 45 Localizare : Targu Mures Data de inscriere : 01/07/2012
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Joi 06 Feb 2014, 5:04 pm | |
| La mine inca nu e sigur ca vin. La fel si Vadim.
Roland, daca mai stii de cineva de la noi care vine si nu a anuntat aici, posteaza te rog. Tot pentru Roland: o idee - sa il sune cineva pe proprietar, poate asa aflam daca este zapada sau nu. | |
|
| |
Luci Admin
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Joi 06 Feb 2014, 7:02 pm | |
| | |
|
| |
Darryus
Numarul mesajelor : 403 Varsta : 45 Localizare : Targu Mures Data de inscriere : 01/07/2012
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Joi 06 Feb 2014, 8:54 pm | |
| Daca pot veni, as fi eu, probabil Vadim, Roland... in rest, nu stiu nimic de nimeni, de-aia ar fi bine sa posteze Roland cine stie ca mai vine, el tine mai mult legatura cu lumea. | |
|
| |
Adi Admin
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Joi 06 Feb 2014, 9:01 pm | |
| De la Ludus merg vreo 10. Cei din Toplita sunt invitati? Daca ne strangem minim 4 de la noi, particip si eu. | |
|
| |
neoslk Unit 6
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Joi 06 Feb 2014, 10:21 pm | |
| de la ludus 8-10 noi vreo 6 .... cam 20 de pers ne adunam . toplita nu am chemat . baietii din harghita nu vin fiindca unul dintre ei a decedat si va fi inmormantarea . | |
|
| |
Darryus
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Vin 07 Feb 2014, 9:06 am | |
| Roland, transmite condoleante din partea echipelor din Mures te rog.
Cat despre cei din Toplita, eu zic ca sunt bineveniti, niste baieti de exceptie, o placere sa ii avem la joc.
Daca ne strangem, 99% ca eu si Vadim venim. O sa vorbesc si cu Alex Deva, poate vine si el.
Ar fi bine sa postam o situatie la zi, cu cati sunt, sa stim cati ne adunam. Ar fi cam putini 20.
UPDATE: Alex Deva nu vine. I-am anuntat si pe cei din Toplita, probabil ca urmeaza sa raspunda daca vin (si cati). Vadim ar veni, daca se indura cineva de el si ii imprumuta o baterie (talibanii nu au baterii, e impotriva credintei lor). | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Vin 07 Feb 2014, 11:58 am | |
| haideti fratilor. din 3 echipe din mures poate va adunati 10-12 sa va luptati cu noi ) de la Ludus, probabil ca o sa fim mai multi de 10 pentru astia care nu au mai fost la ghindari, eu zic sa nu ratati ocazia ca se merge rar acolo si merita. nu va speriati de viteze mari la replici, inca nu a patit nimeni nimic. iti adaptezi strategia in functie de adversar si sunt foarte putine cazuri cand se trage de la distante mici si ca sa fie clar, la Ludus se joaca fara reguli ca sa nu se creeze discutii. in schimb, replicile trebuie sa fie conform SB. mai toleram unele mici exceptii pentru ca nu au creat probleme s-a creat o discutie mai aprinsa si pe facebook datorita regulilor. unora nu le place ca ii mai atac din cand in cand. insa bai frate, ori ai reguli ori nu ai. si daca ai, zi-le ca sa stim toti. nu le zici cand iti convine tie. deci, in concluzie, haideti la treaba nu stati pe tanjeala ) |
|
| |
congo
Numarul mesajelor : 1101 Varsta : 49 Localizare : Reghin Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Vin 07 Feb 2014, 3:01 pm | |
| Eu nu joc la Ghindari (si nici in alta parte) cu reguli din astea lipsa. Spor la joc. | |
|
| |
Adi Admin
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Vin 07 Feb 2014, 5:04 pm | |
| Ati discutat nimic pe Facebook. Prea multa vorba pentru un joc amical intre 20 de oameni. Adevarul e ca in ultimul timp s-a cam uitat esenta acestui joc si esenta fair play-ului. Cand ne-am apucat noi de Airsoft, mergeam din placere, nu stiam ce-s alea upgrade-uri, med-uri, viteze si alte minuni. Nici noi nu pot spune ca jucam dupa reguli, nu ne plangem ca Atti are 150m/s sau cat are, atata timp cat omul e fair play. Degeaba vine altul cu 120m/s si e nesimtit din cale afara, (vezi ultimul joc de la Ludus) am consumat 3 hi-cap-uri pe el, ai vazut chiar si tu Marius, cand a fost palit, si ai lasat jocul sa continue ( de aceea noi cei din MAT am plecat acasa inainte de terminarea jocului). Nu atac dar prefer sa joc cu Atti cu 150m/s. Imi face placere sa joc cu restul de la voi, cat si de la Unit6, care sunt fair, care nu sunt fair mai bine ar sta acasa, sa nu ne strice ziua, sau mai bine ar lua fiecare masuri, si sa-i eliminam pe cei care ne dau batai de cap. Noi la jocuri nu masuram replici, nu asta e scopul jocului. Nu suntem stricti, maxim 125m/s, Clau are 130m/s joaca full auto, nu-i stres. Jucam dupa SB noi pentru noi, ca sa putem merge la jocurile organizate "afara", si pentru colegii nostrii care joaca cu Bolt Action, si sa aiba posibilitatea de a fi "sniper". Cand jucam cu voi sau Unit6, ei nu au nici o bucurie, ca aveti acelasi range.
V-ati creat o imagine proasta, ca noi nu jucam doar daca e cu regulament. Din Unit6, sau de la voi, multi nici nu stiu ca ar exista regulament de Airsoft la noi in tara, sau jucatorii noi la fel nu au de unde sa stie, doar daca li se explica ce inseamna, si e ceva normal.
Revenind la joc, Atti a zis clar, ca s-a pus un minim de med, si bun simt, pentru noi si voi, ca ei nu joaca cu regulament si cred ca stiai ca ei nu joaca cu SB, de aceea am zis, prea multe vorbe pentru nimic. La un event e cu totul altceva daca e organizat de noi sau de voi, nu de ei. Mai bine am juca mai mult, mai des, si cu mai mult fair play, nu cu discutii in contradictoriu si mai stiu eu ce prostii, e doar un joc si atat. | |
|
| |
Darryus
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 Vin 07 Feb 2014, 9:10 pm | |
| Chiar ca o gramada de discutii... Hai sa revenim, pana la urma mergem, nu mergem? Hai sa nu o lasam pana in ultima clipa si sa ne decidem. Cine vrea sa vina (si nu a anuntat deja) sa posteze aici ca vine. Cine nu, nu.
Zici ca punem la cale cine stie ce, de nu ne putem aduna la un joc.
Am uitat sa zic: Ludus Legio a anuntat ca vine in numar de 10, poate mai multi, Roland a anuntat ca de la noi vin aproximativ 10 persoane, Adi a zis ca vreo 4 vin de la MAT (daca bine tin minte). Eu zic ca putem merge linistiti.
Asta ca o situatie cu numarul participantilor. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salutare , Ghindari duminica 09 | |
| |
|
| |
| Salutare , Ghindari duminica 09 | |
|