Mures Airsoft Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Asociatia Club Sportiv Mures Airsoft Team

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Bocanci cu goretex si kevlar

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Adi
Admin
Adi

Numarul mesajelor : 2548
Varsta : 36
Localizare : Tirgu Mures
Data de inscriere : 19/10/2008

Bocanci cu goretex si kevlar Empty
MesajSubiect: Bocanci cu goretex si kevlar   Bocanci cu goretex si kevlar EmptyLun 18 Noi 2013, 11:13 am

M-a intrebat ieri Vonklaus, de unde isi poate cumpara bocanci buni si rezistenti.
Gasiti la Reghin, langa Gara CFR ( daca intereseaza pe cineva, va da Luci, detalii ) si costa cam 150 ron.
http://www.shoestop.ro/index.php?mn=produse&cat=bocanci-militari aici aveti un link, dar va sugerez sa mergeti pana acolo, si sa probati, ca va face la comanda. Luci are ultimul model de vreo 3 ani, si nu are nici o problema cu ei ..
Sus In jos
tibicarlos
Mures Airsoft Team
tibicarlos

Numarul mesajelor : 292
Varsta : 42
Data de inscriere : 19/06/2013

MesajSubiect: Re: Bocanci cu goretex si kevlar   Bocanci cu goretex si kevlar EmptyLun 18 Noi 2013, 4:56 pm

Is chiar foarte misto bocancii, multumim de pont!
Sus In jos
vonklaus
Mures Airsoft Team
vonklaus

Numarul mesajelor : 566
Varsta : 41
Localizare : Targu Mures
Data de inscriere : 02/09/2013

MesajSubiect: Re: Bocanci cu goretex si kevlar   Bocanci cu goretex si kevlar EmptyLun 18 Noi 2013, 7:18 pm

Am sunat am vb cu tipul pare ok sigur voi da comanda. Se pare ca preturile surprizator au scazut 130 cu piele 120 cu mat textil. In ce privese modelul 319 e unul mai vechi cautati pe google 329 pt poze a fost recomandarea omului. Mersi Adi.
Sus In jos
Adi
Admin
Adi

Numarul mesajelor : 2548
Varsta : 36
Data de inscriere : 19/10/2008

MesajSubiect: Re: Bocanci cu goretex si kevlar   Bocanci cu goretex si kevlar EmptyLun 18 Noi 2013, 7:41 pm

Ar trebui totusi sa mergeti sa probati, sa nu aveti surprize cu marimea ...
Sus In jos
Luci
Admin
Luci

Numarul mesajelor : 2105
Varsta : 44
Localizare : targu mures
Data de inscriere : 13/10/2008

MesajSubiect: Re: Bocanci cu goretex si kevlar   Bocanci cu goretex si kevlar EmptyLun 18 Noi 2013, 10:19 pm

eu am Bocanci - Model ST 316
sunt full piele , interior custom :goretex(bun si vara si iarna), kevlar in talpa , bombeu metalic restul ce au ei acolo descris
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bocanci cu goretex si kevlar   Bocanci cu goretex si kevlar Empty

Sus In jos

Bocanci cu goretex si kevlar
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mures Airsoft Team :: BAZAR :: Comenzi Online-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente